Mobiljagt efter modsætninger i Køge

Tag på jagt i billedskønne Køge med dit mobilkamera eller digitalkamera og tag billeder af Køge. Oplev din by på ny, mens du leder efter det skønne, det grimme og det virkelig hyggelige…

Gå tur i Køge og find dét sted i byen, du synes passer allerbedst på de ord der står her under. Det er op til dig hvad du har lyst til at fotografere.  Tag så et billede og send det som mms eller e-mail dem til byarkivet.

Sjov – kedelig
Flot – grim
Hyggelig- Uhyggelig
Kendt – Ukendt
Højeste – Laveste
Største – Mindste
Ældste – Nyeste

Her er en superflot collage der er lavet og indsendt af Emil Rysgaard på 11 år. Emil har selv taget alle billederne.Han har et rigtig godt øje for detaljer og har fundet nogle utraditionelle vinkler på byen.

 

Mobilvejledning:  – Tag et billede med din telefon og send billedet med e-mail.
Skriv i Emnet hvilket ord dit billede viser. Skriv også gerne inde i teksten hvorfor du mener at dit billede passer på denne gruppe.
Send det til lars .kjaer@koege .dk

I sommerskolen ville Historieskolen Clio gerne give børnene plads til at vise, hvad de synes om byen. Hvad er sjovt og hvad er kedeligt? Passer det også med de forestillinger vi har som voksne? Det synes vi kunne være interessant at få ord og billeder på…

Børnene blev sendt på jagt i billedskønne Køge med kameraer og de tog billeder af Køge.

Oscar Dreier:
Her er nogle meget flotte billeder, som er taget af Oscar på bare 5 år. Der er næppe mange voksne som overhovedet ser endsige finder på at tage billeder af ris mellem brostenene, men der er til gengæld nok mange børn der har bemærket dem og undret sig.