Det flyvende Fortællerkorps

Historieskolen Clio formidler kontakt til en række ressourcepersoner fra Køge, som tilbyder at holde foredrag og fortællinger for skolebørn i Køge Kommune. Tilbuddet står åbent for alle skoler. Da det er frivillige der deltager, er det altid en god ide at være ude i ret god tid, for selvom de fleste har trukket sig tilbage fra det konventionelle arbejdsmarked, har pensionister altid travlt 🙂

For skolerne er det en god måde at få blandet mundtlige fortællinger i undervisningen og tilsætte en lokal synsvinkel til den historiske suppegryde.

Interesseret? Find det emne der passer bedst til dig og kontakt Historieskolen på Telefon 56 64 15 92 eller på e-mail. Nemmere kan det ikke være!

Hent oversigt over forslag til fortællere og emner (PDF – 89,7 KB).

Er du selv interesseret i at fortælle om historien for børn?

  • Har du selv en fortæller i maven?
  • Gemmer du på en spændende historie?

Så tøv ikke med at kontakte Historieskolen Clio. Vi er altid interesserede i at få flere mennesker til at deltage. Det behøves ikke være de store og voldsomme oplevelser der ligger bag fortællingerne. Det kan også være dagligs emner som barndommens lege, din skolegang, erindringer fra barndommen under krigen og mange andre emner.

Vi hører meget gerne fra dig.