Mange besøgte Køge Byarkiv og Museum til Kyndelmisse

Fredag aften holdt Køge By sin årlige kulturnat ”Kyndelmisse i Køge”. Her slår Køges kulturinstitutioner dørene op og inviterer gæster inden for.

Det var den første Kyndelmisse efter Museets store ombygning. På samme måde var det Byarkivets første Kyndelmisse efter at være flyttet sammen med Køge Museum. Så alle ansatte og frivillige ved de to institutioner glædede sig meget, til at slå dørene op og vise frem for gæsterne. ”1328 mennesker kom forbi vores aktiviteter i Museum, Byarkiv, Museumshaven og Rådhuskantinen”, fortæller leder af Køge Museum og Byarkiv Birte Broch. ”Vi er meget glade for, at så mange mennesker valgte at bruge aftenen i selskab med os”.

Børnene kunne på kyndelmisseaftenen tage på skattejagt rundt i hele huset, hvor de skulle svare på spørgsmål om genstande i udstillingen. Der blev konkurreret om gavekort til Køge Museums butik. Vinderne af skattejagten er blevet trukket ud og de heldige vindere blev Otto og Vichy. Vinderne har fået direkte besked og kan afhente deres gevinster i Museets Butik.