Aflysning af foredrag om Strøbygraven – Hør i stedet foredrag om Borgring 11.2.2016

Valloe_Borgring1_HighResForedrag med Kristoffer Buck Pedersen i aften er desværre aflyst pga. halsbetændelse og feber. God bedring til Kristoffer!

I stedet har vi været heldige, at få hans kollega arkæolog Jonas Christensen fra Museum Sydøstdanmark til at fortælle om Borgring:

“I sensommeren 2014 fandt arkæologer fra Danmarks Borgcenter og Aarhus Universitet en vikingeborg på Vallø Stifts jorde tæt ved Køge. Det er mere end 60 år siden at der sidst blev fundet en vikingeborg i Danmark, og fundet blev en international sensation, der endnu engang vakte omverdenens interesse for vikingetiden.

7926267-ringArkæolog Jonas Christensen fortæller den spændende historie om hvordan borgen blev fundet og hvad udgravningen har vist om borgens udformning og datering. Hør også om det store forskningsprojekt, som løber over de næste 3 år, og hvad man kan komme til at se som besøgende undervejs”.

Hele_plan_borgring_NYDet foregår på Teaterbygningen i aften torsdag den 11.2.2016 kl. 19.30 i Musikcafeen.

Vi beklager meget ulejligheden for de, som kommer til at gå forgæves. Vi er dog sikre på, at det aktuelle foredrag vil interesse rigtig mange af Jer.

For dem, der ikke kan nå foredraget i aften, så fortvivl ikke: Køge Museum planlægger et nyt foredrag den 28.4. om Borgring. Følg med i dagspressen og på Køge Museums hjemmeside/facebookside for nyt om dette.