Privatlivspolitik

Hvem er vi

Køge Arkiverne består af Køge Byhistoriske Arkiv, Lokalhistorsk Arkiv for Herfølge-Sædder Sogne, Højelse Sognearkiv og Skovbo Lokalhistorisk Arkiv. Vores  webstedsadresse er: https://koegearkiverne.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Læs i øvrigt om brug af cookies på denne side.

Hvilke oplysninger indsamler vi? 
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi dit navn og din e-mailadresse på vores nyhedsbrev-mailliste. Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til at sende nyhedsbrevet til dig. Det gør vi automatisk en gang om måneden, men i sjældne tilfælde udsender oftere. Inaktive mailadresser bliver løbende slettet fra listen, men ellers har vi ingen procedure for sletning. Du kan til enhver tid selv framelde dig nyhedsbrevet – enten via linket i selve nyhedsbrevet eller ved at ringe til arkivet. Har man tilmeldt sig nyhedsbrevet, betragter vi det som et tilsagn om, at man ønsker at modtage nyhedsbrevet.

Givere af indkomster til arkiverne
Køge Arkiverne har kun materiale, som er indleveret af givere, der frivilligt og aktivt har ønsket at donere deres materiale til arkivet. Vi har i forbindelse med indleveringen fået navn og kontaktoplysninger på giveren. Disse oplysninger opbevares på arkivet bestandigt. Oplysningerne behandles fortroligt. 

Indleveret materiale kan indeholde personfølsomme oplysninger om giver eller om tredjepart (f.eks. kan der i et foreningsarkiv være en medlemsfortegnelse). Arkiverne sørger for at klausulere  personfølsomt materiale (Materialet er ikke umiddelbart tilgængeligt) efter arkivlovens til enhver tid gældende bestemmelser. 

Ved indlevering af materiale til arkiverne, aftales det med giver, om der må kasserers materiale fra indsamlingen (som f.eks. dubletter eller hvis materialet allerede befinder sig i samlingen). Men er materialet først indlemmet i arkivernes samlinger, beholdes det for bestandigt sammen med oplysningerne om giveren og materialets proveniens (ophavssituation), fuldstændig i overensstemmelse med givers ønske. 

Version 1, 25. maj 2018.