Besøg Højelse Sognearkiv på Arkivernes Dag lørdag 9.11. kl. 11-14

Højelse-SognearkivHøjelse Sognearkiv holder åbent på Arkivernes Dag lørdag den 9.11 kl. 11 – 14. Der vil blive mulighed for at se eller gense fotoplancheudstillingen med klassebilleder, som blev lavet i anledning af Højelse Skoles 50 års jubilæum. Her vises også en fotoudstilling af en lang række skolefotografier på digitale billedskærme, med fotos og film fra skolens første 50 år.

På Arkivernes Dag har alle mulighed for at besøge arkivet og høre nærmere om det historiske arbejde der foregår her.

Der er som altid også mulighed for slægtshistoriske studier på Arkivernes Dag.

Arkivet er som altid meget interesseret i at modtage materialer fra nuværende og tidligere beboere i Højelse Sogn. Det kan være breve, postkort, fotografier, udklip, scrapbøger, ejendomspapirer, poesibøger, foreningsprotokoller eller meget andet, som du måtte ligge inde med.

Hvis der er tale om materiale, som du ikke har lyst til at aflevere, vil vi også være meget glade for at få lov til at lave en scanning af materialet til arkivets samling.

I er også meget velkomne til bare at kigge indenfor, se arkivet og få en snak med os.

Medarbejderne i Højelse Sognearkiv står klar til at tage imod på Baunebjergvej 1B, 4623 Lille Skensved. Du finder arkivet ved siden af Højelse Skole med indgang fra skolegården.

Køge Byarkiv holder kun åbent om torsdagen i ugerne 27-32.

Højelse og Skovbo arkiver holder sommerlukket i uge 27-32. Forespørgsler kan rettes til Byarkivet.

Herfølge har kun åbent om fredagen i ugerne 27-32.