Mad i historiens lys – med smagsprøver

Kom til gratis foredrag med Bi Skaarup
Kom til foredrag med Bi Skaarup

Gå på opdagelse i den danske madkultur sammen med den kendte madhistoriker og arkæolog, Bi Skaarup. Hun fortæller om vores kulturarv gennem maden, både måden, den er blevet behandlet på, og den måde den er blevet spist på. Bi Skaarup er Præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi. Hendes mål er at give forståelse for madkulturen og viderebringe glæden ved denne store kulturskat.

Undervejs serverer Bi Skaarup smagsprøver fra den danske madkultur. Gratis adgang.
Arr.: Køge Arkiverne og Køge Kyst. Tilmelding på bk@koegekyst.dk eller tlf. 56678341.

Det foregår tirsdag den 16. april 2013 kl. 19.00 i Den Gule Hal, Strandpromenaden 1, 4600 Køge.

Køge Byarkiv holder kun åbent om torsdagen i ugerne 27-32.

Højelse og Skovbo arkiver holder sommerlukket i uge 27-32. Forespørgsler kan rettes til Byarkivet.

Herfølge har kun åbent om fredagen i ugerne 27-32.