Arkivernes Dag i Højelse Sognearkiv

Højelse Sognearkiv holder ÅBENT HUS kl. 11 – 14.
Kom til Arkivernes Dag i Højelse Sognearkiv.

I anledning af Arkivernes Dag lørdag den 8. november 2003 indbyder Højelse Sognearkiv til Åbent hus kl. 11.00 – 14.00 i sognearkivets lokaler ved Højelse Skole, Baunebjergvej 1 B.

Arkivet holder Åbent hus for alle interesserede. Gæster har mulighed for at se arkivets lokaler med en fotoudstilling om Skensved Gymnastikforening gennem 100 år. Derudover vil arkivet vise gamle smalfilm, der er overspillet til video. Filmene viser glimt fra skolelivet på Højelse Skole i perioden 1970-1985. Der vil også være mulighed for at lave historiske undersøgelser om områdets lange og spændende historie. På dagen modtager arkivet meget gerne fotografier og andre dokumenter om områdets historie. Arkivet håber, at mange vil lægge vejen forbi denne lørdag, hvor der også vil være mulighed for at få en kop kaffe og en småkage.

Arkivernes Dag er arrangeret i et samarbejde mellem Statens Arkiverne og SLA – Sammenslutningen af Lokalarkiver. På Arkivernes Dag vil såvel store som små arkiver over hele landet have åbent for publikum.