Sommerens åbningstider på Køge Arkiverne 2011

Gå sommeren i møde på Køge Arkiverne

Hvis du planlægger en tur på Køge Arkiverne i sommerferien, kan det være en god ide at huske på arkivernes åbningstider. Så risikerer du ikke at gå forgæves.

Skovbo Lokalhistoriske Arkiv holder lukket fra mandag d. 18.7. til og med søndag
d. 7.8. Første åbningsdag for publikum er torsdag d. 11.8.

I Herfølge er der åbent hver fredag fra 9-12 i ugerne 27-32, altså fra den 4. juli – 12. august. Der er lukket alle tirsdage i disse uger. I Ugerne 33-34-35 er både arkiv og bibliotek i Herfølge lukket på grund af indretning af integreret bibliotek i Herfølge. Fra tirsdag den 6. september 2011 er der atter åbent hver tirsdag og fredag kl. 9-12.

Køge Byhistoriske Arkiv har uændrede åbningstider i hele sommerferien. Husk dog at arkivet kører med sommeråbningstiderne frem til udgangen af september.

Højelse Sognearkiv holder lukket i skolernes sommerferie. Sidste åbningsdag inden ferien er torsdag den 30.6. Arkivet begynder igen den 11.8. Bemærk også at arkivet holder lukket Sankt Hans aften.

www.koegearkiv.dk kan man finde adresser og åbningstider på alle Køge Arkiverne. Her finder man også køgedatabasen, film og billeder og meget andet indhold.

Køge Byarkiv holder kun åbent om torsdagen i ugerne 27-32.

Højelse og Skovbo arkiver holder sommerlukket i uge 27-32. Forespørgsler kan rettes til Byarkivet.

Herfølge har kun åbent om fredagen i ugerne 27-32.