Nyt onsdagstema

DANSESKOLER er nyt onsdagstema på Køge Byhistoriske Arkiv i marts 2003.

NYT ONSDAGSTEMA PÅ KØGE BYHISTORISKE ARKIV
Køge Byhistoriske Arkiv fortsætter med sin række af onsdagstemaer. I marts måned vil vi lægge materiale frem om danseskoler i Køge.

Der har gennem årene været forskellige danseskoler i byen, men de ældste har vi ikke så meget materiale om. Vi har navnlig fotografier, scrapbøger og andet materiale fra Else Schmidts danseskole og fra Tove Olsens danseskole, men også fra de andre danseskoler, der har været i byen i sidste halvdel af 1900-tallet.

Vi vil dog være meget interesseret i at modtage yderligere materiale om danseskolerne, så vi kan fortælle eftertiden om denne meget udbredte aktivitet. Hvis man ligger inde med minder fra sin danseundervisning, vil arkivet være meget interesseret heri. Vi bor på Torvet 6, 1. sal, hvor alle er velkomne.

Vi skal atter understrege, at der ikke er tale om en udstilling. Vi lægger materialet frem på vores læsestue, og her kan gæsterne så sidde og kigge det igennem.

Formålet med onsdagstemaerne er at gøre opmærksom på de mange spændende materialer, som vi har i Køge Byhistoriske Arkiv. Det er jo ikke sikkert, at alle er klar over, hvad man kan finde hos os. Materialet er tilgængeligt også i den øvrige åbningstid.

Vi har åbent mandag, tirsdag og torsdag 10 – 11.30 og hver onsdag 14 – 20 indtil 31. maj 2003, hvor vi skifter til sommeråbningstider.

Køge Byarkiv holder kun åbent om torsdagen i ugerne 27-32.

Højelse og Skovbo arkiver holder sommerlukket i uge 27-32. Forespørgsler kan rettes til Byarkivet.

Herfølge har kun åbent om fredagen i ugerne 27-32.