Arkivernes Dag 2005 i Herfølge og Højelse

Der er mange der markerer deres helt egen dag. Der kan opremses alt lige fra havens dag, madpakkens dag til historiens dag. Arkiverne i Norden har også deres helt egen dag – den anden lørdag i november er udnævnt til Arkivernes Dag. I år fejres dagen for sjette gang i Danmark lørdag den 12. november 2005.

Arkiverne holder åbent hus. I Højelse sker det mellem 11-14 og i Herfølge mellem 10-14. Vi byder alle interesserede inden for dørene. Blandt tilbudene på dagen vil være mulighed for at se et arkiv indefra. Man kan se på billeder fra egnen og vi besvarer gerne spørgsmål. I Højelse bliver der bl.a. et genhør med Skensved Revyen og der vil blive fremvist film af lokalhistorisk interesse.

Husk også at vi på denne dag er interesserede i at modtage lokalhistorisk materiale. Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi er interesserede, må du endelig kigge ind og få en snak.

På dagen sætter vi spot på arkivets samlinger og de tilbud, som arkiverne har til brugerne. Det er derfor en chance for at finde ud af, hvad lokalhistorisk arkiv er for noget.

Kig ind – du bliver garanteret overrasket.

Sådan finder du os:

Lokalhistorisk Arkiv for Herfølge-Sædder Sogne ligger på Billesborgvej 1 A i Herfølge.
Højelse Sognearkiv finder du på Baunebjergvej 1 B, på Højelse Skole.
Der er gode parkeringsmuligheder begge steder.

De bedste hilsener og på gensyn fra
arkiverne i Køge Kommune,