Kyndelmisse i Køge 2020

På Køge Byhistoriske Arkiv er der i år en lille udstilling om Køge under besættelsen og befrielsen i anledning af, at det i år er 80 og 75 år siden Danmark blev besat og befriet. I udstillingen har vi fundet en samling af lokale historier og fotografier frem, som er samlet på et stribe plakater. Udstillingen vil senere på året blive vist på biblioteket, tapperiet og flere andre steder.
 
 
Tag også en tur i vores lokalhistorisk biograf, hvor vi viser gamle film fra Køges historie. Vi dykker ned i nogle af de gode gamle filmoptagelser fra Køge. Der bydes på varme popcorn og en kop erstatningskaffe a la besættelsestiden. Hvis du synes den smager helt afskyeligt, kan vi nok også finde en rigtig kop kaffe til at lune sig på.
 
Besøg også Byarkivet til åbent hus og få en snak med arkivets medarbejdere og frivillige om, hvad du finder i arkivets samlinger, se gamle fotografier og andet godt fra samlingerne.
 
Kyndelmisse i Køge – Køges Kulturnat – finder sted den første fredag i februar, og i år er det fredag den 7. februar 2020. Vi holder åbent fra kl. 18-22.