Kom til 75-års jubilæumsaften med Køge Byarkivs Venner

Køge Amatørscene opfører stykket “Et Juleeventyr”. Fotografi fra 1989

Tirsdag den 4. december 2018 fylder foreningen Køge Byarkivs Venner 75 år. Det skal fejres med en festlig, hyggelig og morsom aften. Og du er inviteret! Det bliver med spisning, optræden og ikke mindst mulighed for, at snakke sammen undervejs. I et samarbejde med Køge Amatørscene har vi lavet et festligt program, som tager fat om de sidste 75 års historie. Vi dykker ned i revyhistorien og trækker gamle klassikere op af hatten. Der bliver også nedslag i Køges historie, så klassikerne bliver knyttet sammen med lokalhistorien. Det bliver med højt humør og måske endda mulighed for at synge med.

Arrangementet foregår i Køge Amatørscenes dejlige lokaler, Boholtevej 91, 4600 Køge. Teatret ligger i kælderetagen, men der er elevator for eventuelt gangbesværede. 

Program:

Kl. 17.30-18 Ankomst

Kl. 18 Velkomst ved arkivleder Lene Renault, Formand Ole Struer og Køge Amatørscene. 

Herefter spisning af smørrebrød. Baren er åben. Vi afholder også vores eget lokale Køge-quiz mesterskab, hvor bordene dyster mod hinanden.

Kl. ca. 19.15 Underholdning i teatersalen. Køge Amatørscene har sammensat et program med mange gode sange, monologer, nedslag i Køges historie og andre sjove indslag fra de sidste 75 år. Varighed: ca. 1 time.

Kl. ca. 20.15 Kaffe og hjemmebagt kransekage. Baren er åben

Kl. ca. 21 Tak for i aften – men bliv gerne hængende og snak videre.

Deltagelse koster 150 kr. Prisen dækker tre stykker veltillavet, godt gammeldags smørrebrød og kaffe/te, hjemmebagt kransekage samt teaterbillet til forestillingen. Drikkevarer kan købes i teatrets velassorterede bar til rimelige priser.

Tilmelding til Lars Kjær på lkj@museerne.dk / tlf. 51942006 / fremmøde på Byarkivet.

OBS! Medlemmer af Køge Byarkivs Venner har eksklusiv mulighed for at tilmelde sig frem til den 10.11.2018. Herefter sættes evt. overskydende billetter til salg til andre interesserede. Fra den 20.11. kan alle andre også melde sig til, hvis der er ledige billetter. Vi tilråder derfor til hurtig tilmelding, hvis du vil være sikker på en plads. 

Tilmelding skal ske med navn(e) for tilmeldte personer, medlemsnummer og e-mail eller telefonnr. (der kan modtage sms). Da vi kan risikere, at der over natten pludselig er bestilt flere billetter, end der er pladser til rådighed, har vi valgt en måske lidt omstændelig fremgangsmåde: 

Efter din tilmelding på telefon/e-mail/på arkivet vil du modtage en bekræftelse på mail eller sms med besked om hvordan du gennemfører betalingen (Kontonummer til foreningen eller kontant på arkivet). På denne måde risikerer vi ikke evt. at skulle sende penge tilbage, hvis der viser sig at blive hurtigt udsolgt.

Vi ser frem til en herlig aften i Jeres glade selskab og til sammen at sende vores gamle forening godt ind i de næste 75 år.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Køge Byarkivs Venner