”Hit med Historien” efterlyser billeder fra 1973-1989

a328-8e-3
Unge ved grillbaren i Lille Skensved. Et skønt fotografi fra 1970´erne.

Hit med Historien udgiver den populære bogserie om Køges historie. Lige nu er arbejdet med næste bog, som bliver den 8. i rækken, i fuld gang. Det er denne gang perioden fra 1973-1989, der tages under behandling. 

Køge Byhistoriske Arkiv er i den forbindelse på jagt efter billeder fra den tids Køge. Ofte tager man fotografier ved særlige lejligheder som familiefester, mens det almindelige hverdagsliv ikke er dokumenteret på samme måde. Vi efterlyser derfor billeder af mennesker i dagligdagen, på arbejde, i køkkenet, i stuen, på værelset, i gaderne, i fritiden m.m. Det kunne fx være drenge med knallerter, unge iført hønsestrik, hotpants, afghanerpels eller bare tidens mode. Eller det kunne være børn og unge på grillbaren, hjemme på drengeværelset eller pigeværelset med plakater af Slade, Sweet eller Gasolin. Det kan også være billeder fra ungdomsklubberne, unge der spiller musik, leger eller andet. 1970´erne var præget af orange og brune farver i tøjstil og i hjemmene. Har du billeder af det orange-brune look, så hører vi også gerne mere.
Ja, alle billeder fra hverdagen har vores interesse.

Billederne kan indleveres til Køge Byhistoriske Arkiv, Nørregade 4 i Køge. Arkivet kan scanne billederne, hvis man ikke ønsker at aflevere dem til arkivet. Vi kan ikke garantere, at billederne ender med at komme med i bogen. De vil dog blive bevaret for eftertiden. Kontakt gerne Byarkivet på byarkiv@koege.dk, hvis du ønsker at vide mere.