Sommerferietider i Køge Arkiverne 2015

Søndre Strand med Køge Søbadeanstalt
Mange ældre køgensere husker, at strandene var bredere og at der var mere sand, dengang de var børn. Og der var nok noget om snakken. Fra i år er Søndre Strand igen blevet meget bredere, til glæde for badegæsterne.

Gå sommeren i møde på Køge Arkiverne. Hvis du planlægger en tur på Køge Arkiverne i sommerferien, kan det være en god ide at huske på arkivernes åbningstider. Så risikerer du ikke at gå forgæves.

Skovbo Lokalhistoriske Arkiv holder sommerferielukket fra mandag d. 29.6.2015 til og med mandag d. 20.7.2015. Første torsdag med publikumsåbent er torsdag d. 23.7.2015.

Højelse Sognearkiv holder lukket i skolernes sommerferie. Sidste torsdag inden ferien er torsdag den 25.6. Første torsdag efter ferien er den 13.8.2015.

I Herfølge holdes der lukket hver tirsdag i skolernes sommerferie. Fredag er der almindelige åbningstider fra kl. 9-12 hele sommeren igennem. Fra tirsdag den 11.8.2015 overgår arkivet igen til almindelige åbningstider.

Køge Byhistoriske Arkiv holder åbent hele sommerferien i de almindelige tider.

www.koegearkiv.dk kan man finde adresser og åbningstider på alle Køge Arkiverne. Her finder man også køgedatabasen, film og billeder og meget andet indhold.