Medarbejdere

Anette MånssonAnette Krag Månsson
Arkivleder
Kandidat i historie og kommunikation fra Roskilde Universitetscenter.
anette.maansson@koege.dk 
Frederik Stålfors Hansen
Arkivar
Kandidat i historie fra Københavns Universitet. 
frederik.s.hansen@koege.dk
Kirsten Søndergaard Nielsen
Arkivassistent
Ansat 18,5 timer pr. uge. Uddannet lærer. Publikumsbetjening, IT-opgaver, registrering og journalisering i Arkibas mv.
kirsten.soendergaard.nielsen@koege.dk
BritaBrita Vendt
Tidligere ansat i Køge Kommune i Teknisk Forvaltning. Frivillig medarbejder ved Køge Byhistoriske Arkiv. Arbejder med registrering af aviser i Arkibas.
byarkiv@koege.dk 
Susan Hansen
Tidligere ansat i Køge Kommune gennem 41½ år og har arbejdet med ejendomsbeskatning gennem alle årene. Frivillig medarbejder ved Køge Byhistoriske Arkiv, arbejder med registrering af aviser.
byarkiv@koege.dk 
Anita Ambjørn
Tidligere medlem af Køge Byråd 1974-78. Videreført sin interesse for Køge by som frivillig medarbejder ved arkivet siden 1987. Arbejder med registrering af bogsamling og tidsskrifter.
byarkiv@koege.dk 
Helene Binzer
Tidligere ansat i 2 år, arbejder efter overgang til efterløn som frivillig medarbejder 1 dag om ugen. Arbejdsområde: Registrering af videoer og lydbånd.
byarkiv@koege.dk 
Vibeke Laursen
Frivillig medarbejder ved registrering af aviser i Arkibas. 
byarkiv@koege.dk 
Jytte Sørensen
Tidligere ansat som regnskabsfører og sekretær i 10 ½ år. Nu frivillig medarbejder en dag om ugen. Arbejdsområde: Avisregistrering, Folketællinger og specielle opgaver.
byarkiv@koege.dk 
Ole Søndergaard
Frivillig medarbejder. Arbejder med indtastning af data i det såkaldte Kildeindtastningsprojekt – KIP på basis af Folketællinger. Desuden specielle opgaver sammen med Jytte Sørensen. Se www.ddd.dda.dk
byarkiv@koege.dk 
Jytte Hansen
Frivillig medarbejder ved Byarkivet. Har tidligere været ansat i Teknisk Forvaltning i Køge Kommune. Indtastning af avisregistreringer i Arkibas.
byarkiv@koege.dk