Bestil arkivmateriale

Vi får som standard leveret materiale på arkivet hver onsdag eftermiddag. Materiale der ønskes brugt på læsesalen torsdag i åbningstiden, skal senest bestilles hos os tirsdagen før kl. 12.

Bestilt materiale er som udgangspunkt tilgængeligt i 14 dage, hvorefter det går retur til fjernmagasinet, hvis det ikke er blevet benyttet. Dog kan der naturligvis træffes aftale om forlængelse af materiale, hvis man ikke er færdig med brug.

Luftfotografi af Blegdammen, foto fra Køge Byhistoriske Arkiv
Luftfotografi af Blegdammen, foto fra Køge Byhistoriske Arkiv

Store dele af Køge Byhistoriske Arkivs arkivmaterialet skal hentes frem fra vores i fjernmagasin, før det kan bruges på læsesalen. Derfor bedes du henvende dig i god tid, hvis du vil være sikker på at kunne bruge materialet når du kommer.

Her på siden kan du bestille det arkivmateriale, som du gerne vil bruge på læsesalen. Du er også altid velkommen til at ringe på forhånd, hvis du er i tvivl.

Du kan også sende os en e-mail på byarkiv@koege.dk med en beskrivelse af hvad du gerne vil undersøge. Vær så præcis som mulig og bidrag gerne med en beskrivelse af hvilke typer materiale du er interesseret i. Er du f.eks. kun interesseret i at se billeder fra en virksomhed, måske endda fra et bestemt år, er det en stor hjælp for os.

OBS! Det er ikke muligt, at søge i Køge Arkivernes samlinger hjemmefra. Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere.

Køge Byarkiv holder kun åbent om torsdagen i ugerne 27-32.

Højelse og Skovbo arkiver holder sommerlukket i uge 27-32. Forespørgsler kan rettes til Byarkivet.

Herfølge har kun åbent om fredagen i ugerne 27-32.