Brug dit arkiv på nettet i juleferien

Selv om de lokalhistoriske arkiver holder lukket mellem jul og nytår, er der rig mulighed for at gå i dybden med historien.

Alle kan bruge Køge Arkiverne på internettet. Her findes mange muligheder for selv at gå på opdagelse.

Køgedatabasen indeholder flere tusinde opslag om Køges historie fra 900-tallet og op til 1959.

I vores gallerier findes efterhånden 4500 billeder fra hele Køge Kommune, med fotografier der rækker tilbage til fotografiets barndom og op til vore dage.

Filmsektionen rummer en mindre række film fra Køge. Et af de nyeste skud på stammen, er et par sjældne film fra 1943. De blev optaget i den militære svæveflyverlejr, som lå mellem Ringstedvej, Parkvej og Marksvinget.

I Historier fra Samlingerne findes materiale om en række forskellige emner fra Rockmusik i Køge til krybskyttemagasinet ”Nattens Nyheder” og meget andet.

Lukket mellem jul og nytår
I anledning af juletiden, ændrer Køge Arkiverne på åbningstiderne. Sidste dag med de almindelige åbningstider, er torsdag den 22.12. Lillejuleaftensdag er der altså lukket og alle fire arkiver holder desuden lukket i dagene mellem jul og nytår.
Straks efter nytår er arkivets medarbejdere tilbage på fuld kraft og med de almindelige åbningstider. Alle medarbejdere ser frem til at hjælpe og vejlede både kendte og nye gæster i det nye år.

Køge Arkiverne ønsker glædelig jul og godt nytår.

Køge Byarkiv holder kun åbent om torsdagen i ugerne 27-32.

Højelse og Skovbo arkiver holder sommerlukket i uge 27-32. Forespørgsler kan rettes til Byarkivet.

Herfølge har kun åbent om fredagen i ugerne 27-32.