Find vej-dagen 2014

Find-vej

Lørdag den 5. april inviterer Dansk Orienteringsforbud til Danmarks sjoveste motionsdag. På 43 forskellige steder i Danmark kan du selv finde arrangementer og prøve kræfter med orienteringssporten. Du kan gå på opdagelse efter poster i det fri alene eller sammen med familie eller venner.

Find et arrangement som passer dig på hjemmesiden www.findveji.dk

I Køge kan du tage på opdagelse på Find Vej Dagen på egen hånd. Der er etableret ture i Køge by, i Tangmoseskoven og på Køge Marina samt på Asgård Skole. Alt materiale du skal bruge findes frit tilgængeligt på www.findveji.dk

Køge Arkiverne har i samarbejde med Køge Orienteringsklub og VisitKøge fremstillet folderen ”Find Vej i Køge – og få historien bag navnet”. Denne folder kombinerer motion, sjov og læring om Køges historie.

Turen består af 20 poster og den korteste vej mellem posterne er 3.9 km. Turen kan tages med kort, men der er også mulighed for at anvende GPS undervejs. Når du er på stedet, kan du også få Historien bag stedet på din mobiltelefon.

Folderen finder du på Byarkivet, Biblioteket og hos VisitKøge. Se mere om ”Find Vej i Køge – og få historien bag navnet”.