Arrangementer

Her finder du det aktuelle program fra Køge Arkiverne & Venner for efteråret 2020. 
Vi tager forbehold for, at det kan blive nødvendigt at aflyse pga. corona, så check hjemmeside eller Facebook før du tager hjemmefra.

Aflyst:
Køge Kunstneren Povl Lond
Søren Lond fortæller om sin far, kunstneren Povl Lond
Tid: Mandag 25.11.2020 kl 19.30
Sted: Teaterbygningen i Køge, Musikcafeen  Tolderen og kunstneren Povl Lond flyttede i 1946 til Køge, der kom til at danne ramme om hans virke. Landskabet, byen og mennesket var centrale motiver i hans kunst. Hans virke omfattede oliebilleder, tegninger i kul, blyant, oliekridt og pastel samt et større antal linoleumssnit, heriblandt mange i postkortformat, tænkt som økonomisk overkommelig kunst. Desuden udførte Povl Lond en række plakater til byens kulturelle og politiske institutioner.     

Hans søn, Søren Lond, vil fortælle om sin far som menneske, familiefar, køgenser, politiker og kunstner, fortælle historier og anekdoter og vise nogle af hans værker.

Der er alt i alt lagt op til en festlig aften med musikalske indslag og meget andet godt.

Arrangementet er udelukkende for medlemmer af Køge Byarkivs Venner. Se her, hvordan du melder dig ind i Køge Byarkivs Venner: https://koegearkiverne.dk/k%c3%b8ge/lokalhistoriske-foreninger/koge-byarkivs-venner
Du kan også blive medlem på stedet.

Der er ingen tilmelding, bare mød op. Vi forventer, at der er plads til alle, men håber på jeres forståelse, hvis vi pga. corona-tiltag må afvise gæster i døren.

Køge Arkiverne er åbne igen!
Husk tidsbestilling ved besøg på Køge Byhistoriske Arkiv.
Vi kan kontaktes på byarkiv@museerne.dk.