Kommunen lukker for det varme vand

Beboerne i de kommunale institutioner, der har oliefyr, deriblandt alderdomshjemmet, aldersrenteboligerneog skolerne, kom ud for det kolde gys i morges. Der var lukket for det varme vand. Kommunen har ment det rigtigt allerede nu at skride til besparelses- foranstaltninger udtaler kæmner Frede Jensen. Vi har ikke fået officiel meddelelse i den retning, men man kan lige så godt vænne sig til den nye situation og spare på olien.
Social-filantropisk Boligselskab, der også har oliefyr, har ligeledes fra i dag lukket for det varme vand. Så godt som alle de store boligselskaber i byen er kul- eller koksopvarmet, og man regner ikke med, at der for disse bliver restriktioner foreløbig.
(ØF 12. november 1956 side 4)
(Rationeringen er opstået på grund af “Suez-krisen” – et militært opgør 19. oktober – 6. november 1956 mellem Storbritanien, Frankrig og Israel på den ene side og Egypten på den anden iflg. Den Store Danske Encyklopædi)

Køge Arkiverne følger regeringens retningslinjer og holder lukket til og med 8. februar. Har du spørgsmål eller efterspørgsler kan vi kontaktes på byarkiv@museerne.dk.