Program – Køge Byarkivs Venner

Her finder du det aktuelle program for Køge Byarkivs Venner for foråret 2019

Besøg Claus Englund Pedersens billedskærerværksted på Tøxensvej og i Køge Kirke

Besøg hos Køges snedkerkonservator og billedskærer, Claus Englund Pedersen.

Tid: Tirsdag den 3.9.2019 kl. 18.30
Sted: Start i værkstedet på Tøxensvej 16, herefter i Køge Kirke.

Der er rift om Claus englund Pedersen, der er en af Danmarks få udlærte billedskærere. Vi er derfor glade for at kunne invitere på et besøg i hans og faderens værksted tirsdag den 3. september kl. 18.30.

Firmaet er grundlagt 14. april 1845 i Køge, hvor det er blevet videreført gennem seks generationer. Firmaet ledes i dag af ejer Claus Englund Pedersen, søn af Henning Pedersen.

Efter besøget i værkstedet gir vi til Sct. Nikolai Kirke, hvor Claus vil fortælle om nogle af de restaurationer, han har foretaget i kirken.

Vi slutter af med et glas vin/vand omkring kl. 21.00.

Pris for medlemmer: 30 kr.

Bemærk deltagerbegrænsning. Da der er begrænsede pladser i værkstedet, tildeles billetter efter først-til-mølle princippet. Medlemmer tilbydes billetter først, og hvis der stadig er ledige pladser den 20. august, tilbydes pladser til en højere pris til ikke-medlemmer.

Tilmelding er nødvendigt på mail til Køge Byarkivs Venner: Byarkiv.tilmelding@gmail.com 

Du kan læse mere om Claus Englund Pedersens værksted på hjemmesiden englund.dk
Du kan også på dette link: bit.ly/byggefilm læse mere om træskæreteknikken og se en film, hvor Claus er i gang: bit.ly/byggefilm2 

Foredrag i efteråret 2019

Køge Arkiverne har i november/december mulighed for at tilbyde medlemmerne af arkivernes venneforeninger et spændende foredrag, hvor Køge Byarkiv Venner også er inviteret. Da de sidste detaljer ikke ligger på plads i skrivende stund, vil vi sende yderligere oplysninger, når vi kender alle detaljer.