Vil du være med til Hold Hjernen Frisk?

Vil du være med til at arrangere sjove, hyggelige og udfordrende aktiviteter for krop og sjæl? Så kom og vær med, når KøgeBibliotekerne og Køge Arkiverne planlægger næste sæson af de populære ’Hold Hjernen Frisk’ aktiviteter for alle 65+.

Hold Hjernen Frisk løber af stablen til efteråret, men allerede nu skal det hele planlægges – og bibliotekerne har brug for din hjælp!

Det er femte gang, at vi laver Hold Hjernen Frisk, og alle forudgående år er vi som arrangører blevet blæst bagover, når deltagerne er kommet med nye og utrolig gode ideer til aktiviteter, som kunne være spændende at prøve af til næste sæson. Derfor prøver vi i år at invitere alle initiativrige sjæle med til at arrangere forløbet helt fra start. Vi hjælpes naturligvis ad og planlægger i fællesskab, så man skal ikke være nervøs for at kaste sig ud i det. Det er sådan set bare at dukke op med godt humør og lidt gåpåmod” forklarer bibliotekar Anders Kragh Sørensen.

Formålet er at inspirere seniorer til et mere aktivt og sundere liv – fysisk, mentalt og socialt. Rasmus Thorup, der er ny bibliotekar i Køge, ser også frem til at komme i gang, og han glæder sig især til at møde alle deltagerne. ”Det har overrasket mig, hvor opfindsomt Hold Hjernen Frisk er i Køge Kommune med for eksempel aftensang, skovbadning og mindfulness i naturskønne omgivelser. Så længe det er hyggeligt, og vi bevæger kroppen samt ’de små grå’, er det kun fantasien, der sætter grænser”, siger han med et smil.

Hvis du har en god idé til en aktivitet, eller du bare har lyst til at skabe godt humør i fællesskabet, så er det dig, vi har brug for. Ingen idé er for stor eller for lille. Husk, at det vigtigste altid er nysgerrighed, fællesskab og godt humør.

Vi mødes tirsdag d. 25. maj kl. 10.00 på Køge Bibliotek i Studieområdet.

Det er gratis, men der er begrænsede antal pladser, så husk at booke billet på www.koegebib.dk eller kontakt bibliotekar Anders Kragh Sørensen på anders.kragh.soerensen@koege.dk

Hold Hjernen Frisk foregår lokalt i et samarbejde mellem Køge Arkiverne, KøgeBibliotekerne og Sundhed, Træning og Rehabilitering (Køge Kommune). Vi støttes af DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Sangens Hus og Dansekapellet.

Køge Arkiverne er åbne igen!
Vi kan kontaktes på byarkiv@museerne.dk.